“Help” i Općina Kakanj: Javni poziv za odobravanje materijalnih donacija

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U saradnji sa njemačkom nevladinom organizacijom “Help”, Općina Kakanj je u pripremi realizacije projekta “Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti regije zapadnog Balkana 2019-2020”. 

Pozivamo zainteresovane nezaposlene osobe iz socijalno ugroženih kategorija stanovništva s kvalitetnim poslovnim idejama i fizička lica koja su registrovala djelatnost u oblasti obrta i srodnih djelatnosti (osim poljoprivrede) na području općine Kakanj u 2018. i 2019. godini da podnesu zahtjev za odobravanje materijalnih donacija  potrebnih za registrovanu djelatnost, a shodno uslovima navedim u Javnom pozivu.

Aplikacioni formular možete preuzeti klikom ovdje ili na web stranici njemačke nevladine organizacije HELP http://www.help-ev.de/

Zbog novonastale epidemiološke situacije i obavijesti Općine Kakanj vezano za prijem stranaka samo u posebnim i hitnim slučajevima, svi zainteresovani informacije oko uslova prijave na javni poziv,  kao i popunjavanja aplikacionog formulara, mogu dobiti pozivom na broj telefona 032 771 800 lokal 848  – Općina Kakanj ili 033 646 889 – njemačka nevladina organizacija “Help”.

Popunjeni aplikacioni formulari se mogu  dostavite najkasnije do 15.4.2020. godine na adresu:

HELP – Hilfe zur Selbsthilfe e.V.

Projekat SOE03-19

Kolodvorska 10

71 000 Sarajevo

Podijelite

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin