Kick Your Talent: Osvojite vrijedne nagrade, prva nagrada 500, druga 250, treća 150 KM

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Ako ste mladi, inovativni, volite timski rad i takmičarskog ste duha ovo je prilika da izbrusite svoje talente radeći na inovativnom rješenju.

Kreativni inovacijski centar Kakanj (Kick) po prvi put organizuje Kick Your Talent, događaj na kojem mladi osmišljavaju inovativna rješenja na zadane teme. Timovi od 3 mlade osobe će na jednodnevnom događaju koji će se održati u Kick-u raditi na razvoju inovativnih rješenja na zadanu temu uz podršku stručnih konsultanata Kick-a.

Teme:

  1. Ostvarimo turističku viziju Kaknja i
  2. Kupujmo domaće

Rok za prijave timova je do 11.4.2019. godine

 Koraci prijave:

  1. Okupite tim od tri (3) osobe od 17 do 30 godina i prijavite se za učešće na događaju
  2. Preuzmite kratko uputstvo na zadanu temu i pripremite se za takmičenje. Prilikom prijave potrebno je da odaberete temu iz uputstva na koju ćete razvijati rješenje

 Kick Your Talent će se održati u prostorijama Kick-a 14.4.2019. godine (nedjelja) sa početkom u 11 sati.

Učesnici u natjecanju dobit će savjete i tehničku pomoć od Kick-a u razvoju i realizaciji inovativnih rješenja. Pobjednici natječaja dobit će novčanu podršku u razvoju rješenjau protuvrijednosti:
Prva nagrada: 500,00 KM
Druga nagrada: 250,00 KM
Treća nagrada: 150,00 KM

 

Kick Your Talent organizira Udruženje „Alternative“ Kakanj u okviru projekta Kreativni inovacijski centar Kakanj (Kick) u partnerstvu sa Općinom Kakanj.

Projekat je podržan kroz Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

 

 

 

Sve potrebne informacije: vodič za prijavu i prijavni obrazac možete preuzeti ovdje

Podijelite

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin