Našem Kaknju pripala čast da bude domaćin ovogodišnjeg Međunarodnog memorijalnog malonogometnog turnira “Alija Izetbegović”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Nakon Mostara, Gradačca, Lukavca, Banovića, Cazina, Vogošće, Goražda i drugih gradova, ove godine Kaknju je pripala čast da bude domaćin Međunarodnog memorijalnog malonogometnog turnira “Alija Izetbegović” koji se igra u znak sjećanja na prvog predsjednika nezavisne i suverene države Bosne i Hercegovine.

Turnir će igrati u petak 2. oktobra u Sportskoj dvorani Kakanj, a učešće će uzeti 6 ekipa, među kojima će biti i jedna ekipa iz Kaknja.

U cilju kvalitetne organizacije ovog velikog sportskog događaja koji se ove godine održava u Kaknju, snage su udružili Savez demobilisanih boraca F BiH i Općina Kakanj.

Organizacija ovog turnira je bila tema razgovora na današnjem prijemu kojeg je načelnik Općine Kakanj Aldin Šljivo upriličio u svom uredu za predstavnike Saveza demobilisanih boraca Federacije BiH.

Turnir će biti odigran bez prisustva publike i uz strogo poštivanje svih naloženih mjera zaštite od širenja koronavirusa.

Više detalja o turniru bit će poznato na press konferenciji koja će biti upriličena sedam dana prije održavanja turnira.

Podijelite

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin