Općina Kakanj kupila 400 ulaznica za predstojeće utakmice odbojkaške reprezentacije

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Općina Kakanj je izvršila kupovinu 400 ulaznica za dvije predstojeće utakmice koje odbojkaška reprezentacija BiH igra u Kaknju. Ove ulaznice će putem Odbojkaškog kluba “Kakanj 78” biti podijeljene učenicima kakanjskih škola.

Cilj je napuniti kakanjsku sportsku dvoranu i osigurati snažnu podršku s tribina našoj reprezentaciji.

Podsjetimo, nakon što je proteklih dana u našem gradu obavila pripreme, muška odbojkaška reprezentacija BiH će u Kaknju odigrati i dvije zvanične utakmice u okviru CEV Evropske srebrene lige – 29. maja protiv Austrije i 2. juna protiv Mađarske.

Karte po cijeni od 5 KM se mogu kupiti na biletarnici kakanjske sportske dvorane svakog dana od 8:00 do 15:30 sati, a na dan utakmice od 18:30 sati.

Rezervacija karata je moguća putem telefona s brojem 061/753 565 – Neimarlija Islam.

Za sve postače na utakmici bit će pripremljen iftar na bazi švedskog stola u Caffe-u Europa.

Suorganizator priprema i domaćih utakmica reprezentacije su OK “Kakanj 78” i Općina Kakanj.

“Kakanj – grad odbojke će i ovog puta opravdati povjerenje pokazujući iznimno domaćinstvo i patriotizam. Zaslužili smo ovo sjajnim sportskim rezultatima koje postižemo, ali i dokazanom odanošću državi BiH. Napunimo kakanjsku dvoranu i tako učinimo da to bude još jedna u nizu lijepih sportskih priče koje su se dogodile u Kaknju”, rekao je načelnik Općine Kakanj Aldin Šljivo.

Takmičenje u CEV Evropskoj srebrnoj ligi se igra po sistemu domaćih i gostujućih utakmica, nakon čega slijedi završni turnir.

Podijelite

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin