Rezultati općinskog takmičenja osnovnih i srednjih škola u malom nogometu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Srijeda, 10. april 2019. godine: U okviru Programa obilježavanja 8. aprila – Dana oslobođenja Kaknja i 15. aprila – Dana općine Kakanj i Dana Armije R BiH danas je u dvoranama A i B Javne ustanove Kulturno-sportski centar Kakanj Kaknju održano takmičenje osnovnih i srednjih škola u malom nogometu.

Najbolje rezultate ostvarili su:

U kategoriji osnovnih škola, u muškoj konkurenciji, prvo mjesto osvojila je OŠ “15. april”, drugoplasirana je OŠ “Hamdija Kreševljaković”, dok je treće mjesto pripalo OŠ “Mula Mustafa Bašeskija”.

U kategoriji osnovnih škola, u ženskoj konkurenciji, prvo mjesto osvojila je OŠ “Mula Mustafa Bašeskija”, drugoplasirana je OŠ “Hamdija Kreševljaković”, dok je treće mjesto pripalo OŠ “Omer Mušić” Brežani.

U kategoriji srednjih škola, u muškoj konkurenciji, prvo mjesto osvojila je STŠ “Kemal Kapetanović” Kakanj, drugoplasirana je Gimnazija “Muhsin Rizvić” Kakanj, dok je treće mjesto pripalo MSŠ Kakanj.

U kategoriji srednjih škola, u ženskoj konkurenciji, prvo mjesto osvojila je STŠ “Kemal Kapetanović” Kakanj, dok je drugo mjesto pripalo MSŠ Kakanj.

 

 

 

 

Podijelite

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin