Sastanak pred odbojkaški spektakl u CEV kupu: Kakanjski odbojkaši će odmjeriti snage s ekipom OK Budva (Crna Gora), Kakanj ponovo na evropskoj odbojkaškoj sceni

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Gosti u uredu načelnika Općine Kakanj Aldina Šljive jutros su bili predsjednik Upravnog odbora OK “Kakanj 78” Mirnes Bajtarević i član Upravnog odbora Kluba Emir Alajbegović.

Na sastanku se razgovaralo o predstojećem odbojkaškom spektaklu u kojem će, u okviru CEV kupa, Odbojkaški klub “Kakanj 78” igrati s ekipom OK “Budva” (Crna Gora).

Prva utakmica se igra 10. decembra u Kaknju, dok će naši odbojkaši u Budvi gostovati 17. decembra.

Bit će to mečevi koji će iznovati podsjetiti na činjenicu da je Kakanj grad koji voli odbojku i koji se ponosi slavnom odbojkaškom tradicijom satkanom od brojnih sjajnih rezultata.

Organizacija odigravanja meča u Kaknju zahtijeva opsežne pripremne aktivnosti, pa će i Općina Kakanj, uz druge sponzore, podržati aktivnosti vrijedne uprave OK “Kakanj 78” koja ustrajno radi, a sve sa ciljem da se osiguraju vrhunski uslovi za odigravanje utakmice u Kaknju.

Sa sastanka je upućen poziv ljubiteljima odbojke i sporta općenito da dolaskom na utakmicu podrže naše odbojkaše i da zajedno uživamo u činjenici da se Kakanj ponovo našao na evropskoj odbojkaškoj sceni.

Podijelite

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin