Upriličena dodjela zahvalnica za uspješnu organizaciju kulturno-sportske manifestacije „Kakanjski dani 2019“

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Danas je u VIP sali Općine Kakanj upriličena dodjela zahvalnica članovima Organizacionog odbora kulturno-sportske manifestacije „Kakanjski dani 2019“. Na samom početku, prisutnima se obratio općinski načelnik Aldin Šljvo, ističući kako je zadovoljstvo uspješnom realizacijom ovogodišnje manifestacije na zavidnom nivou.  

„Evidentan je porast broja i raznolikosti programskih sadržaja. Uspjeli smo napraviti kompromis između kvaliteta i kvantiteta, tako da zadržimo oba aspekta. Iz godine u godinu pažljivo poboljšavamo svaki pojedinačni segment, što u konačnici rezultira besprijekornom realizacijom. Kada podvučemo crtu, itekako imamo razloga za zadovoljstvo. Naš grad je tokom devet dana bio ispunjen dinamičnim aktivnostima, koje su bile izuzetno posjećene od strane naših sugrađana, a na zadovoljstvo svih nas“, rekao je načelnik Aldin Šljivo.

Nakon neformalnog razgovora prisutnih članova, upriličena je i dodjela zahvalnica zaslužnim javnim i privatnim kolektivima koji su dali ogroman doprinos uspješnosti realizacije ovogodišnje manifestacije.   Podijelite

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin